Politica privacitat inscripció

Política de vendes

Preus abans del 9 de gener 2024: Col·laboradors: 30€; Públic general: 45€
Preus a partir del 9 de gener 2024: Col·laboradors: 45€; Públic general: 60€

Política de cancel·lacions i devolucions

Les inscripcions que es cancel·lin abans del 4 de març tindran dret a la devolució del 90% de l'import pagat. La deducció inclou les despeses de gestió i la comissió bancària per la transacció.
Les inscripcions que es cancel·lin a partir del 4 de març inclós, no tindran dret a devolució.

En cas de cancel·lació de la gala per part de l’organització es retornarà l’import íntegre pagat per les entrades.

 

Política de privacitat

D'acord amb els preceptes de la Llei Orgànica 3/2018 de Protecció de Dades Personals i el Reglament General de Protecció de dades 2016/679 UE, us informem que les dades personals que ens lliureu, seran tractades automatitzadament i incloses a les bases de dades de TELECOS.CAT (ASSOCIACIÓ CATALANA D'ENGINYERIA DE TELECOMUNICACIÓ i TECNOLOGIES DIGITALS ).

 

Les dades que ens faciliteu, concretament la vostra adreça de correu electrònic, podrán ser utilitzades per a la tramesa de comunicacions que puguin ser del vostre interès. Així mateix, el vostre nom i cognoms seran inclosos al llistat d'assistents a la 29a NIT DE LES TELECOMUNICACIONS I LA INFORMÀTICA, que es publicarà a la web www.lanit.cat.

El lliurament de la informació sol·licitada en el formulari i marcada amb un asterisc (*) és obligatori. En qualsevol cas, podeu revocar el vostre consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat, així com de limitació i oposició al tractament de les vostres dades, tot adreçant-vos per escrit a TELECOS.CAT (ASSOCIACIÓ CATALANA D'ENGINYERIA DE TELECOMUNICACIÓ I TECNOLOGIES DIGITALS).

 

A la sol·licitud d’exercici dels vostres drets caldrà que hi figurin el vostre nom i cognoms, la petició en què es concreta la vostra sol·licitud, domicili a efectes de notificació, i data i signatura del sol·licitant, a més de fotocòpia del D.N.I. o passaport, i els documents acreditatius de la petició que formula. Tot això, sense perjudici d'altres extrems i/o procediments establerts a la normativa vigent. Així mateix, haureu d’emprar qualsevol mitjà que permeti acreditar-ne l’enviament i la recepció.

Per tant, amb l'acceptació d'aquesta nota informativa, consentiu de forma lliure i amb informació suficient al lliurament i tractament de les dades que ens faciliteu, així com a que les dades facilitades siguin cedides a terceres entitats col·laboradores necessàries pel desenvolupament de la NIT DE LES TELECOMUNICACIONS I LA INFORMÀTICA. L’adreça del responsable del fitxer és: TELECOS.CAT

(Pl. Ramon Berenguer el Gran 1, entresòl dret, 08002 Barcelona).

info@lanit.cat

TRIESPAIS EVENTS, ESPAIS i VIATGES SL | NIF: B67201319 | c/ Balmes 414-416-Àtic-1 Barcelona 08022 | -info@lanit.cat | Tel +34 619 287 639

0.0.1.43